Miten parannat Mac-tietokoneesi suojausta Kaspersky-sovelluksen avulla

Järjestelmän eheyden suojauksen ottaminen käyttöön

Järjestelmän eheyden suojaus on ominaisuus, joka suojaa Macisi käyttöjärjestelmän eheyttä. Se estää haittaohjelmia muokkaamasta järjestelmätiedostoja ja asetuksia.

Ota käyttöön järjestelmän eheyden suojaus

Kernelin laajennuksen kehitystilan poistaminen käytöstä

Kernelin laajennuksen kehitystila poistaa käytöstä ohjaimien digitaalisen allekirjoituksen varmistuksen. Tämä voi johtaa ongelmiin Macin toiminnassa, tietojen menettämiseen, luottamuksellisien tietojen varastamiseen tai muihin ongelmiin.

Poista käytöstä kernelin laajennuksen kehitystila